Hudhra jep rendiment të kënaqshëm në Rahovec

Hudhra ka dhënë rendiment të kënaqëshëm sivjet në Rahovec.

Drejtoria e Bujqësisë ka përgëzuar për punën fermerin Sheaqjdin Durgutin nga Rahoveci, i cili sivjet ka korrur frytet e punës së tij në kultivimin e hudhrës.

Drejtoria e Bujqësisë shkruan:

Rendimenti i kënaqshëm, vjen pas një pune të përkushtuar dhe të suksesshme në kultivim.

Fermeri Sheqajdin Durguti nga Komuna e Rahovecit.

I lumtë për punën 👏

Rahovec

Reklama