Hoti thërret konferencë për media

Ish-kryeministri Avdullah Hoti ka paralajmëruar konferencë për media nga ora 20:30.

Ky paralajmërim vjen pas votimit të Qeverisë Kurti.

Qeveria Kurti është votuar me 67 vota për, 30 kundër dhe asnjë abstenim. Ndërkaq sallën e seancave, pas votimit e ka lëshuar opozita.

Reklama