Hiqet një ndër deponitë më të mëdha në Rahovec te Ura e Drenocit

Drejtori për Shërbime Publike në Rahovec, Përparim Krasniqi, ka njoftuar se ka nisur eliminimi i deponisë më të madhe në rrugën Rahovec-Drenoc, tek vendi i njohur si Ura e Drenocit.

Ai ka kërkuar nga të gjitha institucionet përgjegjëse si dhe nga organizatat ambientaliste që të përkujdesen në vetëdijesimin e qytetarëve për ruajtjen e mjedisit.

Ditëve të fundit, Komuna e Rahovecit është duke eliminuar edhe deponi të tjera në hapësira të komunës.

Njoftimi i plotë:

Ka filluar të eleminohet deponia më e madhe e mbeturinave e cila gjendet në rrugën Rahovec-Drenoc, tek vendi i quajtur Ura e Drenocit!

Ftoj Policinë e Kosoves, Inspektoratin Komunal, Biznese, OJQ, Media të ndryshme online, njerëz te vullnetit te mirë, ambientalist dhe qytetarë të ndryshëm, ta ruajmë mjedisin bashkarisht!

______________________

Thirrje për të gjithë!

Ju lutem, Ju lutem, Ju lutem, ❌ STOP, mos hudhni mbeturina në vende të ndaluara dhe në hapësira publike mbeturina!

Reklama