Haradinaj pas vendimit të Supremes: Ndalimi i kandidimit të Kurtit s’i ndihmon demokracisë

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, e ka cilësuar vendimin e Gjykatës Supreme si lajm gjysmë të mirë.

“Ky për ne është një lajm gjysmë i mirë për faktin se Shemsedin Dreshaj është në listë, por kjo na hendikepon për kolegët e tjerë. Të shohim nëse ka procedura të tjera ligjore të ankimimit dhe do ta shqyrtojmë me kolegët”.

Haradinaj në një deklaratë për Klan Kosovën ka thënë se lënia jashtë garës e kryeopozitarit Albin Kurti nuk shkon në favor të demokracisë.

“Duke mos dashtë asnjëherë me dalë kundër vendimit të gjyqësorit, por ndalimi i kandidimit për liderin kryesorë të opozitës, Albin Kurtin, nuk i ndihmon demokracisë sonë.”

Reklama