Haradinaj pas tubimit: Faleminderit Rahovec

Një tubim i madh sot është mbajtur në Rahovec, ku prezent ka qenë edhe pretendenti për president Ramush Haradinaj.

Ai, pas tubimit, ka shkruar në Facebook ku ka falënderuar Rahovecin.

Haradinaj ka shkruar:

Faleminderit Rahovec!

Sigurimi i ekuilibrit të pushteteve, mbështetja e qeverisë në reforma të rëndësishme për zhvillimin e përgjithshëm dhe mirëqenien e qytetarëve, do të jetë detyrë e imja që do e kryej me përgjegjësi e përkushtim të plotë, si President i ardhshëm i Kosovës.

#ForcaeKosovës

RH

slide

Reklama