Haradinaj: Albin Kurti është fshehur nga unë

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj ka thënë se kryeministri Albin Kurti është fshehur nga ai.

“Kurti është fshehur ndaj meje. Është e pakuptimit me pas pikën e parë, qeveria e Kosovës, transformimin e CEFTA-s në SEFTA. Se na ka mbetë neve problem a është CEFTA a SEFTA. Kjo është tamon me bo hajgare me këtë Kosovë. Ai po i jep një alternativ njohjes”, tha ai.

“Të shkon kryeministri i Kosovës dhe të thotë se unë nuk do ta vazhdojë dialogun, është një mashtrim klasik”, u shpreh Haradinaj në RTV21.

Reklama