Halil Kastratit ia falin BMW-në superluksoze për ta shkëmbyer për bamirësi

Humanisti kosovar, Halil Kastrati, ka njoftuar se ka marrë një makinë si donacion.

Kastrati përmes Instagram ka njoftuar se veturen ia ka dhënë nga një person nga Tetova.

“ Sa human janë shqiptarët. Halil këtë makinë e kam ba nijet me ta dhanë si donacion ty dhe ti ia jep dikujt në kompenzim me ndonjë banesë apo e gjeni dikë që e blen dhe pastaj e gëzoni një familje me strehim. Kjo është makina që na u dhurua si donacion sot nga vellau T.I nga Tetova. Pas takimit me të në Prizren na dhuroj makinën dhe na tha: E kam ba nijet me dhënë zeqat këtë makinë, e ka vlerën e mirë dhe mendoj që ju mundë ta rehatoni një familje me vlerën e kësaj makine. Makina është e vitit 2014 dhe është e doganuar në Kosovë”, ka shkruar ai.

Reklama