Hajnat vjedhin para në një xhami në Gjakovë

Persona të panjohur kanë vjedhur para nga një xhami në Gjakovë.

Rastin e ka bërë të ditur një person i cili ka njoftuar policinë se të dyshuarit kanë hyrë në xhami dhe morrën para nga arka.

Nuk dihet vlera e parave të vjedhura. Rasti është duke u hetuar.

Reklama