Gruaja që i jep kombanjës dhe korrë grurin e saj – Video

Gratë gjithnjë e më shumë po përfshihen në punët bujqësore.

Edhe te shqiptarët, gratë kanë qenë përherë të zonja dhe kanë punuar krah burrave për të vjelë të mirat e bujqësisë.

Një video në Youtube shfaqë një grua e cila ia ka marrë dorën kombanjës dhe e drejton për të korrur grurin.

Shihni videon më poshtë:

Reklama