Gjuajtje me armë në Mitrovicë, publikohen pamjet e plagosjes së dy personave

Një përleshje fizike në mes të disa të rinjve në veri të Mitrovicës përfundoi edhe me të lënduar.

Si pasojë e të shtënave me armë dy persona mbetën të plagosur.

Dy nga personat e lënduar morën plagë nga arma e zjarrit në pjesën e këmbeve.

Pamje nga vendi i ngjarjes si dhe situata e krijuar me këtë rast ka publikuar njëri nga portalet serbe.

Në këto pmje shihet një numër i madh i të rinjve duke ikur me vrap nga aty.