Ganimete Musliu ia vendos flamujt shqiptarë në pallto Albin Kurtit

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu, ka zhvilluar një aksion simbolik në Kuvendin e Kosovës.

Gjatë fjalimit, të mandatarit për kryeministër, Albin Kurti, deputetja Musliu, ia ka vendosur flamurin e Kosovës dhe atë të Shqipërisë në pallton e tij.

Ky veprim i Musliut, është komentuar nga ana e Albin Kurtit, i cili i është drejtuar Musliut me fjalën “Faleminderit”.

Reklama