Fotografi shqiptar xhiron shqiponjën duke ushqyer të voglin e saj me hardhucë (Video)

Fotografi i njohur dhe një prej administratorëve të grupi Wildlife – Albanian Photographers, Arian Mavriqi, ka arritur të xhiroj shqiponjën Boteo në regjionin e Gjilanit. Ai ka bërë gati 5 orë për të kapur një moment shumë interesant.

Shqiponja Boteo, e cila është e njohur si shpend mishngrënëse, të cilën mjeshtri i fotografisë Arian Mavriqi ka kapur me kamerën e tij, pikërisht kur mashkulli i sjell femrës një hardhucë, mandej ajo merr prej tij dhe ushqen të voglin e saj.

“Jam tejet i kënaqur që ky grup çdo ditë e ma shumë po pasurohet me video e foto nga bota e egër të pa-para më parë”, ka shkruar Mavriqi në grup.

Në video shihet momenti kur shqiponja i sjell një hardhucë të voglit të saj. /Gazeta Bujku

Reklama