Flet Dardan Molliqaj: Ja çfarë ndodhi

Dardan Molliqaj ka dhënë versionin e tij, pasi që u raportua se një rrahje ndodhi mes tij e Haki Abazit pas emisionit Pressing.

Ai shkruan:

Asgjë nuk ndodhi jashtë studios, përveç një debati me pak tensione që ishte vazhdimësi e debatit publik.

Unë nuk i kam problem debatet televizive dhe ndjehem shumë komod t’i mbroj bindjet e mia. Nuk fshihem asnjëherë. Secilin veprim timin politik jam në gjendje ta arsyetoj deri në fund. Nuk e kam problem asnjë akuzë e sulm për veprimet e mia politike.

Ankesa e vajtimet nuk mund t’i fshehin humbjet në nivel argumentesh nëpër debate televizive.