Fermerja e cila kujdeset e vetme për fermen e saj – Video

Një fermere është bërë e famshme në Youtube.

Ajo shihet se si përkujdeset për fermën e saj.

Ka një stallë me lopë, të cilat i ushqen dhe i mban pastër.

Videoja ka zgjuar shumë reagime për fakin se është paksa e pazakontë që një grua të jetë punëtore e një ferme.

Reklama