Fatmir Iska, nënkryetar i Rahovecit edhe për një mandat

Nënkryetar i Komunës së Rahovecit do të jetë edhe për një mandat Fatmir Iska.

Sipas informacioneve, është vetëm çështje kohe para se Kryetari Smajl Latifi ta bëj publik vendimin për emërimin e Iskës nënkryetar.

Gjatë mandatit të kaluar, Iska është shquar për kryerjen e detyrave me përgjegjësi dhe profesionalizëm. Po ashtu, Iska njihet edhe për bashkëpunimim e ngushtë dhe të gjatë me Kryetarin Latifi.

Reklama