Duraku viziton bizneset: Vizioni ynë është krijimi i lehtësirave, jo i vështirësive

Ai ka thënë se vizioni i Aleancës është që të krijojë lehtësira dhe jo vështirësi për bizneset.

Duraku shkruan:

Pamë sot nga afër se si funksionojnë dy biznese në Rahovec. Vizituam kompaninë “Rama” dhe ordinancën stomatologjike “Saranda Dent”, për të kuptuar problemet me të cilat ballafaqohen në biznesbërje. Mbyllja si pasojë e pandemisë ka shkaktuar edhe më shumë vështirësi dhe një ndërhyrje e shpejtë institucionale është të nevojshme.

Aleanca e ka vizionin për bizneset. Qasja jonë është lehtësimi dhe liberalizimi i mëtejmë i hapësirës afariste dhe jo ngarkimi me taksa e procedura burokratike.

FORCAEKOSOVËS

81

Reklama