Drejtoria e Bujqësisë njoftkm për fermerët e dëmtuar nga breshri: Sillni këto dokumente

Njoftimi i Drejtorisë së Bujqësisë për fermerët e dëmtuar nga breshri:

Njoftohen fermerët që janë dëmtuar nga breshri dhe vërshimet me 19 dhe 20 maj, në zonën e Hamocit si dhe fermerët e vendbanimeve Zoqisht, Reti, Reti e Ulët, Brestoc, Hoçë e Vogël, Nagafc, Krushë e Madhe, luten të i sjellin këto dokumente:

✅ Konfirmimi i llogarisë bankare dhe
✅ Kopja e letërnjoftimit

Pranimi i këtyre dokumenteve bëhet deri më: 30.07.2020 (e ejte).

Reklama