Drejtoria e Bujqësisë mbanë trajnim për shumimin e bletëve

Drejtoria e Bujqësisë ka njoftuar se në bashkëpunim me Shoqatën e Bletarëve dhe kompaninë ESG kan mbajturë trajnime me temën “Shumimi (ndarja) e bletëve”. 

Sipas njoftimit, në këtë trajnim fermerët kan përfituar njohuri të përgjithshme ne lidhje me bletët, i cili është mbajtur nga ekperti i kësaj lëmie Zymber Bajraktaraj.

Në trajnim po ashtu ka marë pjesë edhe Drejtori i BPZHR-së Berat Duraku i cili ka falënderuar Zymber Bajraktarajn, i cili ka kontribur në njohuritë themelore tek bletarët rahovecas.

 

Reklama