Drejtori Morina inspekton punimet në objektin e shkollës së Hoçës së Vogël

Drejtori i Arsimit në Rahovec, Avni Morina, ka inspektuar dje ecurinë e punimeve në ndërtimin e objektit të ri të shkollës “Heronjtë e Vogël” në Hoçë të Vogël.

Siç njofton Drejtoria e Arsimit, aktualisht punët janë duke vazhduar në kulmin e objektit.

“Drejtori i DKA-së Avni Morina, i shoqëruar me mbikëqyrësin e projektit z. Zenun Tolaj dhe me drejtorin e DSHP z. Përparim Krasniqi, vizituan sot ecurinë e punimeve në ndërtimin e objektit të ri të shkollës “Heronjtë e Kosovës” në Hoçë të Vogël. Punët në ndërtimin e objektit të ri të shkollës po ecin mbarë dhe tani janë duke u kryer punimet në ndërtimin e kulmit. Drejtori i DKA-së me bashkëpunëtorët ju uruan punë të mbarë punëtorëve që po punonin pa u ndalur”, thuhet në njoftim.

Reklama