Dita e Fëmijëve në Rahovec, Kleçka: Gëzuar fëmijë, paqit jetë të hareshme

Drejtoresha për Kulturë, Rini dhe Sport në Rahovec, Bjondina Kleçka, ka njoftuar për aktivitetet që po zhvillohen sot, me rastin e Ditës së Fëmijëve.

Ajo ka thënë se kjo datë po shënohet me aktivitete të ndryshme recreative, përderisa ka uruar fëmijët në këtë ditë.

Njoftimit i plotë:

Sot, në mbarë botën shënohet dita më e rëndësishme, 1 qershori, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

Kjo ditë është shënuar edhe në komunën e Rahovecit, me aktivitete të ndryshme e sa më kreative, kushtuar natyrës fëmijërore!

Gëzuar fëmijë, paqit një jetë sa më të hareshme!

Reklama