Deputetja e ‘popullit të varfër’ mban maskën 120 euro

Shefja e Grupit Parlamentar të VV’së, Mimoza Kusari-Lila, mbrëmë dhe sonte ishte shumë aktive sa i përket rolit të saj që tashmë ka brenda Lëvizjes Vetëvendosje, por ajo çfarë ka rënë në sy gjatë konferencave për shtyp ishte maska që mbante e që çmimi i saj është goxha i lartë. Mimoza Kusari-Lila, e cila mban postin … Continue reading Deputetja e ‘popullit të varfër’ mban maskën 120 euro