Deputeti i Vetëvendosjes thotë se do ta udhëheqin vendin për 12 vite

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci ka dhënë parashikimin e tij sa i përket jetëgjatësisë të qeverisjes së Qeverisë Kurti 2.

I ftuar në emisionin “Direkt” ai është shprehur i bindur që Qeveria, pjesë e së cilës është vet ky, do të udhëheqë me Kosovën për tri mandate të plota.

“Në katër vitet e ardhshme Qeveria ‘Kurti’ do ta menaxhojë këtë vend për 4 + 4 + 4 (vjet), pastaj do të shohim kur do ta vendosim një sistem dhe ne do të jemi Qeveria e parë e cila do ta sjellë Kosovën më afër BE-së”, tha Bajqinovci.

Reklama