Del një fotografi e Lutfi Hazirit me uniformë e kallash në duar

Një fotografi e nënkryetarit të LDK-së, Lutfi Haziri, ka qarkulluar këtë të shtunë nëpër rrjete të ndryshme sociale.

Aty Haziri shihet me uniformë ushtarake dhe me një armë në duar të markës “kallashnikov”.

Besohet se kjo fotografi është shkrepur në vitin 1999.

Reklama