Degradon gjuha në emision, Çakmaku ia shanë nënën Duriqit – Video

Avni Çakmaku nga Partia myslimane Fjala, ka eskaluar dhe ka fyer rëndë gazetarin e njohur Visar Duriqi të Insajderi TV.

Çakmaku i partisë Fjala i cili njihet për gjuhën tendencioze, e ka sharë me nënë dhe ofenduar gazetarin Duriqi në Prime Time të Kanal 10.

Moderatori i emisionit Xhemajl Rexha u detyruar ta mbyllë emisionin pas këtij ofendimi të ulët ndaj Duriqit.

 

Reklama