Çmimet për tokë, nga nesër QTX hapë kampanjën “DITË PËR DITË”

QTX MALL në Xërxë është një prej bizneseve më të suksesshme në komunën e Rahovecit.

Nga nesër (10 dhjetor), QTX MALL hapë kampanjën më të re të quajtur “DITË PËR DITË”,  ku do të ofrohen produkte të ndryshme me çmime më të lira se zakonisht. Këto zbritje ofrohen në plot produkte, të cilat mund t’i shihni edhe në faqen e Facebook-ut.

Oferta e zbritjeve të shumta në QTX, do të përfundojë me 12 dhjetor, prandaj mos e humbisni mundësinë e zbritjeve festive dhe përfitoni nga oferta.

QTX MALL është një prej bizneseve më të vjetra në Rahovec, me 30 vjet traditë dhe në kuadër të saj operojnë QTX Hipermarketi, X-TECH, YOLO Boutique, LIVING Kitchen&Bar, Bukataze Premium Buffet, TWELVE, KIDS PARK, Red Studio, Autozone etj.

QTX i kontribuon edhe ekonomisë lokale si dhe punësimit në komunën e Rahovecit, duke krijuar vende pune për mbi 100 punëtorë. Hapësira e QTX MALL kap një sipërfaqe prej 6000 m2 dhe i plotëson nevojat që vizitorët ta kenë komoditetin e nevojshëm gjatë gjithë kohës dhe në secilën hapësirë.

Reklama