Cilat janë kriteret për të aplikuar për punë si masazhere? -Video

Papunësia në Kosovë është problem goxha serioz për qytetarët e sidomos rininë e vendit tonë.

E në episodën e parë të emisionit “Kiks Kosova’’ është punuar për të parë se sa është e lehtë të gjesh punë në Kosovë.

Dhe për këtë është zgjedhur të aplikohet në një konkurs pune të hapur për pozitën e masazheres.

Cilat janë kriteret e punësimit?

Sa vite përvojë pune kërkohet?

Kujt i përket bakshishi i klientit?

Përgjigjien e ktyre edhe shumë të tjera mund ta gjeni në kronikën e përgatitur nga Kiks Kosova.

Reklama