Home Opinione

Opinione

Si i manipulojnë autokratët zgjedhjet

Ky vendim shënon një kthesë themelore në historikë politike të Turqisë: Tani është e pamundur që çdo vëzhgues i arsyeshëm të mohojë realitetin. Një...

Lini gazetarët të punojnë

Shkruan; Jan Braathu Nuk ka dyshim se sfidat ndaj lirisë së medias vazhdojnë edhe sot në nivel global. Tri prej këtyre sfidave janë veçanërisht të...

Pse është e rëndësishme liria e shtypit?

Shkruan; Alessandra Roccasalvo Sot kremtojmë Ditën Ndërkombëtare të Lirisë së Shtypit; u shprehim mirënjohje gazetarëve që punojnë për interesin publik; dhe, i përkujtojmë qeveritë për...