Home Opinione

Opinione

Thuaju atyre në Hagë…

Shkruan: Avni Morina Çlirimtari ynë! Kryetari ynë! Ti sot po nisesh për të shkuar në Hagë, ku të ftuan dhomat e specializuara, të cilat janë mbarsur me...

LDK – Dhunëtarët e Historisë

Shkruan: Rexhep QOSJA Udhëheqja e Lidhjes Demokratike të Kosovës qe shumë vjet e dhunon historinë e Kosovës! Udhëheqja e LDK-së e dhunon historinë e Kosovës duke...

Mos me thirrë në dasmë

Ceremonia e dasmave, kanagjegjeve dhe synetive në Kosovë duket sa ka prekur kulmin e degradimit. Ato më nuk paraqesin notën festive e as gëzimin...