Home Opinione

Opinione

Letër e hapur burrave e djemve shqiptarë

I dashur djalë/burrë shqiptar, s’janë mbushur ende tri ditë qëkur një nga ne kreu femicidin e radhës duke vrarë sërish një grua, në Dardanë të...

Koronavirusi, ankthi i vdekjës, dhe polarizimi politik në Kosovë!

Shkruan: Esheref HAXHIU Sipas teorisë së evolucionit, instinkti bazë i të gjitha specieve, përfshirë këtu edhe njeriun, është instinkti për mbijetesë. Për këtë arsye ushqimi...

Për Rahovecin

Shkruan: Fidan RAMA Kësaj radhe kam vendosur të shkruaj gjatë, sepse shkruaj rrallë për Rahovecin, pasi më shumë mendoj për të, e sa kam mundësi...