Home Nacionale

Nacionale

Qeveria shkarkon Bordin e PTK-së

Qeveria e Kosovës ka shkarkuar bordin e ndërmarrjes publike Telekomi. Ministrja e Tregtisë dhe Ekonomisë, Rozeta Hajdari ka thënë...