Home Lajme

Lajme

Bëhen 11 vjet nga shndërrimi i TMK-së në FSK

Ishte viti 1999 ku nisi çarmatimi i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, për t’u shndërruar më vonë në Trupat Mbrojtëse të Kosovës. Nuk shkoi shumë dhe...