Home Lajme

Lajme

Baton Haxhiu vërehet në një skutë në fotografinë e thaçëve

Presidenti i vendit Hashim Thaçi është takuar sonte në Prishtinë me kryetarin e Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH) Menduh Thaçin. Ky i fundit e ka uruar...

Qeveria shkarkon Bordin e PTK-së

Qeveria e Kosovës ka shkarkuar bordin e ndërmarrjes publike Telekomi. Ministrja e Tregtisë dhe Ekonomisë, Rozeta Hajdari ka thënë...