Home Kulturë

Krijimet e shkrimtarit Fahredin Shehu nga Rahoveci botohen në gjuhën italiane në Romë

Krijimet poetike të shkrimtarit nga Rahoveci, Fahredin Shehu, janë përfshirë në antologjinë e poetëve të Ballkanit, të botuar në gjuhën italiane në Romë, “Antologia...

“Veç ti”

Poezi nga Xhevdet Bajraj, poeti i njohur nga Rahoveci, i cili njihet si profesor universitar në Meksikë. Veç ti Një grua me vath yjesh të arta në...

MEXICO CITY, RAHOVECI, (BARI I KOSITUR)

Autor: Xhevdet BAJRAJ Dje e gjeta një copë të atdheut në aromën e barit të porsaprerë në Parque México u ngjita në majë të mallit dhe Anadrinia...

RahoPress uron besimtarët për muajin e Ramazanit

Redaksia e portalit informues ''RahoPress'' uron të gjithë besimtarët e fesë islame për fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit. Duke e njohur karakterin jashtëzakonisht...