Home Kulturë

Kulturë

5 arsyet pse duhet të dëgjoni muzikë klasike

Ekzistojnë shumë mendime për raportin e njeriut me muzikën. Shumica e njerëzve janë të pajtimit se muzika e qetëson shpirtin, të relakson dhe të...

PËR BALLKANIN DHE PËR NËNËN TIME

Shkruan: Xhevdet BAJRAJ I lexova lajmet për Ballkanin bënte shumë ftohtë atje u ngjita në roof garden  e nduka një portokall dhe derisa po e qëroja mendoja për Kosovën nejse nuk...