Home Kulturë

Kulturë

Poezi nga Avni Dehari: Pesha e dhimbjes

(Bijve të mi, që bumbën jetën në rrethana të errëta: Arbënori më 2014 dhe Astritit më 2016) Atdheu dhe alfabeti Kurorë nderi vunë shkronjën A. Për hapat drejt...