Home Bujqësi

Bujqësi

Nënshkruhet programi për Bujqësi dhe Zhvillim Rural, fermerët do të financohen nga Ministria me 20,5 milionë euro

Zëvendësministri i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), Mevludin Krasniqi nëpërmjet një shkrimi të bërë në Facebook, ka njoftuar se është nënshkruar...

Hardh Fest sivjet vjen në muajin gusht

Festa e vjeljes së rrushit “Hardh Fest”, edicionin e kaluar shënoi një sukses të madh, ku numri i pjesëmarrësve arriti mbi 61 mijë vizitorë...