Home Bujqësi

Bujqësi

Në Katar shkretëtira u kthye në tokë bujqësore

Fermerët në Katar po kthejnë tokat e thata të shkretëtirës në ferma gjigante, për t’i ofruar produkte të freskëta bujqësore popullatës, pasi vendi është...

Latifi e drejtori Duraku vizitojnë vreshtarët rahovecas

Kryetari Smajl Latifi bashkë me drejtorin e Bujqësisë, Berat Duraku sot kanë shfrytëzuar disa hapësira me vreshta në Rahovec. Siç njofton Drejtoria e Bujqësisë, gjatë...

Ministria e Bujqësisë hap fazën për dhënie të subvencioneve

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka hapur nga sot fazën e aplikimit për pagesa direkte për disa kultura dhe aktivitete bujqësore, njofton...