Home Bujqësi

Bujqësi

Pagesat për bujqit kosovarë ekzekutohen javën e ardhshme

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa, ka deklaruar se këtë javë do të nxjerrin vendim për t’i paguar subvencionet...

U shënua në Kosovë Dita e Arrës

Arra si kulturë pemtare është me një rëndësi të shumëfishtë sidomos në vleren e saj ushqyse, merr pjesë mjaftë në industrinë ushqimore, industrinë për...

Qeveria e Kosovës dyfishon subvencionet për bujqit

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e fundit të saj ka miratuar vendimin për dyfishimin e subvencioneve për bujqit. Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural,...