Buzhala sheh sondazhet, tregon kush po prin në komunat e mëdha

Analisti dhe gazetari Berat Buzhala, ka publikuar disa të dhëna nga exit pollet që thotë se i ka parë.

Ai shkruan:

– Ne Prishtine, rezultati deri me tash eshte plus minus 1 per qind. Te dyte kandidatet jane ne gare;

– Ne Gjilan, ne nje exit poll eshte Luta perpara, ne nje tjeter eshte Albani perpara;

– Ne Gjakove Ardin Gjini e ka nje perparesi te konsiderueshme;

– Ne Prizren lehtesisht po prine Shaqir Totaj.

Pra, prej kater qyteteve te medha vetem Gjakova duket e mbyllur. Hajde, pak ma gjalle pak ma gjalle.

Reklama