Burri që mendoi se ‘Zoti do t’i jepte Lamborghini nëse agjëron’, gati sa nuk vdes nga uria

Një burrë i cili mendoi se Zoti do t’i jepte një Lamborghini nëse agjëronte për 40 ditë dhe netë, ishte afër vdekjes në përpjekje për t’i dhënë të dashurës së tij makinën e saj të ëndrrave.

Mark Muradzira nga Zimbabveja qendrore, u fsheh në një vend të largët malor për të parandaluar ngrënien dhe pirjen, raporton Mbare Times, transmeton Klan Kosova.

Për fat të mirë miqtë e interesuar e gjetën atë pas vetëm 33 ditësh dhe e çuan 27-vjeçarin e dobësuar në Spitalin e Përgjithshëm ku thuhet se po tregon shenja të rimëkëmbjes.

Muradzira, i cili është i papunë, ishte i dëshpëruar që nuk i dha të dashurës makinën që ajo dëshironte dhe vendosi që një agjërim 40 ditësh mund ta inkurajonte Perëndinë për ta ndihmuar atë.

Fatkeqësisht, plani nuk funksionoi.

Nuk dihet për sa kohë Muradzira kaloi pa ujë dhe ushqim. Një qenie njerëzore teorikisht mund të zgjasë deri në tre javë pa ushqim.

Sidoqoftë, të kalosh për më shumë se tre ose katër ditë pa ujë do të çonte në probleme serioze shëndetësore.

Reklama