Burrë e grua e bëjnë për spital kunatën sepse ua përqeshi bakllavanë

Një rast i rrallë dhe i pakëndshëm ka ndodhur në fshatin Medvec, ku një çift bashkëshortësh kanë sulmuar fizikisht kunatën e tyre, për shkak se ua ka përqeshur ëmblësirën e Festës së Bajramit, bakllavanë.

Policia ka njoftuar se burrë dhe grua nga Komuna e Prizrenit, pasi të njëjtit kanë ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj kunatës së tyre.

Shtetasit B.K dhe L.K përkatësisht 49 dhe 44 vjeç, banues në fshatin Medvec kanë sulmuar në banesë shtetasen E.K, 32 vjeç gjithashtu nga fshati Medvec.

Reklama