Bora mbulon Shalën e Bajgorës

Bora tashmë ka mbuluar disa fshatra në Rajonin e Shalës së Bajgorës.

Sasi e madhe e borës ka rënë edhe në fshatin Zabërxhë.

Sipas banorëve rrugët tamshmë janë mbuluar nga bora, dhe ka filluar të ketë vështirësi në qarkullim.

Në disa fotografi të dërguara në “Jepi zë” shihet bora që ka mbuluar fshatin Zabërxhë.

Ndryshe, gazeta ka njoftuar edhe për rënien e borës në fshatin Vllahi dhe Bare, ndërsa sipas parashikimeve gjatë mbrëmjes reshjet e borës do të ketë në shumë vende me lartési më të lartë mbidetare.

Reklama