Bora arrin deri në 1 metër në disa pjesë të Rahovecit

Reshjet e mëdha të borës kanë shkaktuar vështirësi në qarkullim në tërë territorin e Kosovës.

Qytetarët nga rajonet e ndryshme kanë dërguar foto duke treguar për sasinë e borës.

Por, si duket Rahoveci mban vendin e parë.

Lartësia e borës duket se ka arritur deri në 1 metër.

Kjo është bërë drejtori për Urbanizëm Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit në Rahovec Rumir Zhuniqi.

“Dita e dytë e Pranverës”.

Reklama