Bie çmimi i benzinës të premten, i naftës nuk ndryshon

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar të premten çmimet tavan për derivatet.

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar të premten çmimet tavan për derivatet.

Sipas MINT-it, çmimi maksimal i lejuar për naftë për ditën e premte është 1.57 euro, derisa edhe një ditë më parë ishte 1.57 euro.

Çmimi maksimal i lejuar për benzinë për të premten është 1.34 euro. Një ditë më parë çmimi i benzinës ishte 1.35.

Edhe çmimi maksimal për gazin është 0.75 euro, njëjtë sikur tri ditët e fundit.

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ka caktuar të premten çmimet tavan për derivatet.

Sipas MINT-it, çmimi maksimal i lejuar për naftë për ditën e premte është 1.57 euro, derisa edhe një ditë më parë ishte 1.57 euro.

Çmimi maksimal i lejuar për benzinë për të premten është 1.34 euro. Një ditë më parë çmimi i benzinës ishte 1.35.

Edhe çmimi maksimal për gazin është 0.75 euro, njëjtë sikur tri ditët e fundit.