Befasia e radhës nga Hardh Fest, DJ e famshme nga Tirana në Rahovec

Organizatorët e festivalit Hardh Fest kanë bërë të ditur një tjetër surprizë për edicionin e sivjemë.

Pjesë e festivalit në këtë verë do të jetë edhe DJ AMER DOUX nga Tirana.

“Miq të festivalit, me kënaqësi ju njoftojmë me performuesen e radhës në lineup të Hardh Fest 2019, DJ AMER DOUX nga Tirana. Amer Doux është nga DJ më të njohura në Shqipëri, e cila ka performuar në koncerte, festivale e ngjarje të shumta atje, ndërsa për herë të parë performon edhe në Kosovë, në Hardh Fest!”, thuhet në njoftim,

Në kuadër të lineup të DJ por edhe të artistëve tjerë, sivjet Hardh Fest ka rezervuar befasi të shumta, për të cilat do të njoftojnë ditëve të ardhshme.

Hardh Fest sivjet mbahet në datat 16, 17 dhe 18gusht. /RahoPress/

 

Reklama