Babai shqiptar rrëmbeu 2 fëmijët e vet dhe i dërgoi në Siri, nëna e vuajtur lufton për t’i kthyer

Një nënë nga Tirana ka mbi pesë vjet që po mundohet t’i kthejë dy fëmijët e saj nga Siria.

Në vitin 2014, burri i saj mori vajzën dhe djalin dhe shkoi në Siri për të luftuar në krah të grupit ekstremist Shteti Islamik.

Pas disa muajsh, ai u vra dhe fëmijët mbetën vetëm. Tek ta shkoi më pas gjyshja e tyre, por edhe ajo mbeti në vatrën e krizës.

Ndiqeni rrëfimin e nënës dhe dajës për fëmijët shqiptarë të mbetur në Siri, të cilën e sjell REL:

Reklama