Avdullah Hoti: Jemi një hap para përmbylljes së marrëveshjes Kosovë-Serbi

Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti tha se janë një hap para përmbylljes së marrëveshjes

“Nesër presim të finalizojmë këtë diskutim që patëm sot”, tha ai para gazetarëve.

 

 

Ai tha se është diskutuar edhe për njohjen e Kosovës.

“Marrëveshjet e dëmshme për Kosovën nuk kanë ardhur dhe s’do të vijnë nga Shtëpia e Bardhë. E kemi bërë një progres të madh në çuarjen përpara bashkë të këtij procesi. Jemi një hap përmbylljes me parimet tona”.

Reklama