RahoPress

Editor in chief

Latest Articles

Temperatura deri në 38 gradë Celsius edhe sot në Kosovë

I nxehti afrikan do të mbizotëroj edhe të shtunën në Kosovë. Temperatura të lartë janë paraparë që ta përfshijnë vendin edhe sot. Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës...

Nis asfaltimi i rrugës Rahovec-Hamoc-Brestoc-Fortesë

Drejtori i Shërbimeve Publike ka njoftuar e tashmë kanë nisur punimet për asfaltimin e shtresës së parë të  rrugës Rahovec-Hamoc-Brestoc dhe Fortesë. Sipas drejtorit Krasniqi,...

Ngjyrat e flamurit të Kroacisë ndriçojnë ndërtesën e Qeverisë si shenjë falënderimi

Ngjyrat e flamurit të Kroacisë dhe mbishkrimi “Faleminderit Kroaci/Hvala Hrvatska”, kanë ndriçuar sonte ndërtesën e Qeverisë së Kosovës. Nëpërmjet ngjyrave ndriçuese, Qeveria e Kosova ka...