Atleti nga Rahoveci Erzen Zyberaj, merr medaljen e argjendtë në garën e vrapimit në Turqi

Atleti nga Rahoveci Erzen Zyberaj, dje ka marrë pjesë në një garë vrapimi në Bursa të Turqisë.

Në vrapimin 59 kilometra të gjatë, Zyberaj ka zënë vendin e dytë, duke fituar medaljen e argjendtë.

“Vendi i dytë për mua në 59Km”, ka shkruar vetë Zyberaj në Facebook.

“Faleminderit të gjithëve për urimet dhe mbështetjen tuaj! Vazhdojmë”, ka njoftuar ai.