Ambasada amerikane bën thirrje për të dalë në votim: Kryetarët e komunave kanë rëndësi

Ambasada amerikane u ka bërë thirrje qytetarëve që të dalin për të votuar në zgjedhjet lokale që po mbahen sot në Kosovë.

Sipas Ambasadës, kryetarët e komunave dhe vendimet e tyre kanë rëndësi.

“Kryetarët e komunave kanë rëndësi. Vendimet e tyre, pavarësisht nëse i jepni përparësi shkollave, punimeve në rrugë, transportit publik, grumbullimit të plehrave ose projekte të tjera, ndikojnë në cilësinë e jetës tuaj çdo ditë. Mos e humbisni rastin tuaj për ta bërë të njohur zërin tuaj”, shkroi Ambasada në Twitter.

Reklama